Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

foto

 

Wie zijn wij?

LeonardoFix is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor de gevelbouw. Hoewel we als bedrijf jong zijn, kunnen onze medewerkers beroep doen op hun jarenlange expertise in de bevestigingstechnieken. Bovendien werken we in partnership met de meest vooraanstaande producenten van gevelbekledingsmaterialen. Bijgevolg kunnen wij voor elk type gevelontwerp advies en ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van de meest efficiënte draagstructuur.

LeonardoFix werkt samen met een netwerk van professionele plaatsers. Die worden door ons opgeleid en technisch ondersteund. Onze eigen studiedienst maakt de nodige statische berekeningen en voorziet ontwerptekeningen, montageplannen, principedetails ... Advies vanaf de ontwerpfase maakt namelijk vaak het verschil tussen succes of mislukking in de relatief nieuwe markt van gevelstructuren.

Ten slotte staat onze nauwe band met de producenten van gevelpanelen, isolatiematerialen en bevestigingsmaterialen garant voor doorgedreven advies voor de uitvoering van uw gevelproject. Als go-between kunnen we u steeds een passende oplossing bezorgen voor elk probleem. Door onze ruime voorraad kunnen we bovendien steeds vlot en stipt leveren.